Waarom Verloskundigen PuurBegin in Kampen anders is

Verloskundige kampen puurbegin-8

Als verloskundige in Kampen vinden wij het belangrijk dat je weet dat wij extra zorg willen leveren tijdens jouw zwangerschap, bevalling, kraamweek en nacontrole. Om je hier een goed beeld van te geven, lees je op deze pagina hoe de standaard verloskundige zorg eruit ziet zoals deze normaliter wordt gegeven. Vervolgens lees je welke extra zorg wij als Verloskundigen PuurBegin jou bieden. 

Standaard verloskundige zorg

 • 10 minuten per spreekuurcontrole waarin de medische controle, het geven van informatie en het maken van een vervolgafspraak moet worden gedaan
 • Gemiddeld 13 controles tijdens je zwangerschap
 • Echo’s: bij 10, 13 en 20 weken. Bij een medische indicatie extra groei echo’s.
 • Begeleiding van een thuisbevalling of poliklinische bevalling
 • Kraamvisites: 3 bezoeken van de verloskundige in de kraamweek
 • Nacontrole: 6 weken na de bevalling, indien thuis bevallen of poliklinisch

Verloskundige zorg door Verloskundigen PuurBegin in Kampen

 • Langere spreekuurcontroles van 20 – 30 minuten, inclusief uitgebreide gesprekken en medische checks, zonder dat dit ten koste gaat van jouw tijd met de verloskundige
 • Direct contact met je Verloskundige, geen assistente. Zo hoef je nooit 2 keer je verhaal te doen en ben je altijd snel geholpen.
 • Taalondersteuning voor internationale cliënten: Engels, Duits, Italiaans en Spaans
 • Verloskundige patiënten informatie beschikbaar in 22 talen 
 • Indien gewenst, hulp bij inschrijving kraamzorg
 • Een toename naar gemiddeld 15 controles, plus de optie voor extra controles naar behoefte
 • Een extra vroege echo bij 7 weken, gratis aangeboden, naast de standaard echo’s en 4 extra groei echo’s met ons verwenpakket, ook zonder medische indicatie
 • Uitgebreidere begeleidingsopties bij de bevalling, inclusief sommige medische situaties die normaal door het ziekenhuis worden behandeld
 • Vier kraamvisites, voor nog meer ondersteuning thuis na de bevalling
 • Nacontrole na zes weken, ongeacht het type bevalling
 • Een kinderwensconsult voor toekomstige zwangerschapsplanning
 • De mogelijkheid om met jouw verloskundige te chatten voor vragen en advies
Bij Verloskundigen PuurBegin leveren wij méér dan alleen de standaard zorg. Met onze extra diensten zorgen wij ervoor dat u tijdens én na uw zwangerschap de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

 

Ervaringen‌ van ouders & familie: waarom kiezen voor PuurBegin

Google G avatar
Jenneke Korterink

Kraamvrouw

Met 20 weken zwangerschap zijn wij verhuisd naar Kampen en moesten we op zoek naar een nieuwe verloskundige praktijk. Bij onze vorige, grote praktijk voelden we ons vaak meer een van de velen. Na wat zoekwerk kwamen we terecht bij Verloskundige Praktijk Puur Begin, een kleinschalige praktijk die direct onze aandacht trok. Vanaf het eerste moment voelde Puur Begin heel prettig en persoonlijk aan. De kleinschaligheid zorgt voor een intieme en vertrouwde sfeer, iets wat we enorm waarderen. Elke verloskundige die ons tijdens de zwangerschap heeft begeleid, is een topper met een groot hart voor hun werk. Hun betrokkenheid en professionaliteit stralen in alles wat ze doen, waardoor we ons altijd in goede handen hebben gevoeld. Verloskundige Praktijk Puur Begin in Kampen heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. We kunnen deze praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke en deskundige verloskundige zorg.
28 Mei 2024
Google G avatar
Manuela K.

Kraamvrouw

Onze zwangerschap was niet vanzelfsprekend en het voortraject in het ziekenhuis was enorm spannend. Sanne en Jasmijn voelden meteen als vertrouwd ondanks dat wij maar een paar weken hadden tot de bevalling om elkaar te leren kennen na een verhuizing op het laatste moment van de zwangerschap. Zij zijn enorm betrokken geweest bij alles en wilden ons echt leren kennen. Wij zijn blij met de keuze voor deze praktijk en raden iedere zwangere deze persoonlijke verloskundige in Kampen aan.
7 Maart 2024
Google G avatar
Anita Mensah

Kraamvrouw

Sanne is een zorgzaam, professionele mens met hart voor de zorg. Biedt laagdrempelig zorg en staat altijd klaar voor zowel de vrouwen als hun partners
29 Februari 2024
Google G avatar
Stefan F.

Vader

Hele fijne begeleiding door jonge verloskundigen. Juist doordat de verloskundigen qua leeftijd aansloten, was er meteen een band en vertrouwen. Deze verloskundige in kampen kan ik nu al aanbevelen.
25 Februari 2024
Google G avatar
Nikki S.

Kraamvrouw

Als jong stel, voor wie alles rondom de zwangerschap nieuw is, zijn we enorm dankbaar voor de ervaring bij verloskundige Sanne in Kampen. Haar communicatiestijl is bijzonder prettig en duidelijk. Sanne nam de tijd om alles in eenvoudige en begrijpelijke taal uit te leggen, wat ons enorm geruststelde. Daarnaast verliep het maken van een afspraak voor een vroege echo bij 7 weken verrassend snel en soepel. We voelen ons in goede handen bij Sanne en zijn haar dankbaar voor de uitstekende zorg en ondersteuning in deze spannende tijd.
15 Februari 2024
Google G avatar
Marianne K

Aanstaande moeder

Pas verhuist naar Kampen tijdens mij zwangerschap, gelukkig kon ik snel terecht bij deze verloskundige en de communicatie is nu al beter dan bij mijn vorige verloskundige.
6 Januari 2024
Google G avatar
Mark M.

Partner

Tijdens de feestdagen contacteerden we meerdere verloskundigenpraktijken voor een dringende echoafspraak. De meeste namen ons verzoek niet serieus. Alleen Verloskundigen PuurBegin reageerde open en vriendelijk, zij boden ons een afspraak aan op de volgende ochtend om 08:30 uur. Wij waarderen het snelle handelen en duidelijke uitleg enorm. Heel erg bedankt!
28 December 2023
Vorig
Volgende

Wat mag je van ons verwachten?

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk de beste zorg voor jou en je ongeboren kind. Verloskundigen Puurbegin biedt precies dat, met een service die niet alleen professioneel en veilig is, maar ook persoonlijk en toegankelijk. Hier zijn enkele redenen waarom aanstaande moeders voor Verloskundigen Puurbegin zouden moeten kiezen:

24/7 bereikbaarheid:
De wetenschap dat je op elk moment van de dag of nacht bij iemand terecht kunt biedt een ongeëvenaarde gemoedsrust. Bij ons is er altijd een verloskundige beschikbaar om je zorgen te bespreken of vragen te beantwoorden.

Direct contact met je Verloskundige:
Wanneer je ons belt krijg je altijd de Verloskundige zelf aan de lijn, geen assistente. Zo hoef je nooit 2 keer je verhaal te doen en ben je altijd snel geholpen.

Klein en enthousiast team:
Een kleiner team betekent meer persoonlijke aandacht en zorg voor elke cliënt. Ons enthousiaste team van Verloskundigen Puurbegin staat klaar om jou met open armen te ontvangen, je te ondersteunen en te begeleiden door je zwangerschap, bevalling en de periode daarna.

Laagdrempelig contact en persoonlijke aandacht:
Je bent geen nummer. Bij ons krijgt elke cliënt de persoonlijke aandacht die zij verdient. Ons team streeft ernaar een band op te bouwen met jou zodat je je altijd op je gemak voelt.

Professionaliteit en veiligheid voorop:
De veiligheid van jou en je baby staat altijd voorop. Met ons team van hooggekwalificeerde verloskundigen die de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied volgen, kun je vertrouwen op deskundige zorg.

Zorg op maat en van hoge kwaliteit:
Elke zwangerschap is uniek en bij ons wordt zorg op maat geboden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Gratis vroege echo:
Een vroege echo biedt een eerste blik op je ongeboren kind. Dit wordt gratis aangeboden, waardoor je zonder extra kosten kunt genieten van dit bijzondere moment.

Flexibele spreekuren:
Met avondspreekuren en spreekuur op zaterdag past de zorg zich aan jouw schema aan, niet andersom. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de zorg die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Kinderwensspreekuur, spiraaltjes plaatsen en verwijderen en Centering Pregnancy:
Deze extra diensten bieden uitgebreide ondersteuning, niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook ervoor en erna. Dit toont aan dat Verloskundigen Puurbegin complete zorgt biedt.

Volledig vijftalge zorg (Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans) en verloskundige informatie in 22 talen:
Taal mag geen barrière zijn voor kwaliteitszorg. Bij Verloskundigen Lelystad kun je rekenen op begrijpelijke communicatie, ongeacht je moedertaal.

Kiezen voor Verloskundigen Puurbegin betekent kiezen voor een zorgverlener die begrijpt dat elke zwangerschap bijzonder is en verdient om met de grootste zorg en aandacht behandeld te worden. Met de uitgebreide diensten en toegewijde team bieden we een warme en veilige omgeving voor een van de belangrijkste periodes in je leven.

error: Beschermd content.
nl_NLDutch