Ons kleinschalige team verloskundigen

Als je zwanger bent en op zoek gaat naar een verloskundige in Kampen, wil je ook graag weten met wie je te maken krijgt in je zwangerschap. Je wil je immers volledig op je gemak voelen met degenen die jullie zullen begeleiden. Het is onze overtuiging dat een hechte relatie met je verloskundigen een aanzienlijk verschil kan maken in hoe jullie de zwangerschap en bevalling zullen ervaren.

Bij ons in de verloskundigenpraktijk in Kampen begrijpen we dit als geen ander. We zijn hier niet alleen om voor jullie te zorgen, maar ook om jullie beter te leren kennen, om te begrijpen wat jullie uniek maakt. Daarom nodigen we jullie graag uit om meer over ons te ontdekken. Leer wie wij zijn, waar we vandaan komen en waarin we geloven. We zijn ervan overtuigd dat wanneer jullie ons beter leren kennen, we een sterkere band kunnen opbouwen en samen de best mogelijke zorg kunnen bieden die volledig bij jullie past.

Foto van Sanne Verloskundige PuurBegin

Sanne

Praktijkhouder & verloskundige

Mijn naam is Sanne, verloskundige en praktijkhouder van Verloskundigen PuurBegin. Ik heb heel bewust een kleinschalige verloskundigenpraktijk opgericht omdat ik van mening ben dat je alleen de best mogelijke zorg kunt bieden als je je zwangeren en partners echt kent. Het is namelijk belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij als zorgverlener, maar ook dat jullie altijd bij mij terecht kunnen voor jullie gevoel. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie te mogen leren kennen en natuurlijk vertel ik hieronder nog iets meer over mijzelf:

Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Amersfoort. Een aantal jaar geleden verhuisde ik voor de liefde naar Brabant. Toen de kans voorbij kwam om een praktijk over te nemen in Dronten, twijfelde ik geen moment of ik zou gaan verhuizen. Mijn partner stond volledig achter mijn droom en zo verlieten wij het gezellige Brabant voor het mooie Dronten. En wat voelen we ons hier thuis! De praktijk in Dronten kenmerkt zich door kleinschalige zorg met maximaal 3 verloskundigen. Deze manier van zorg sprak mij dusdanig aan, dat ik besloot een vestiging te openen in Kampen volgens hetzelfde principe van kleinschalige zorg. Zo werd Verloskundigen PuurBegin geboren. 

Als verloskundige streef ik naar openheid en eerlijkheid. Ik ben er om jou echt te begrijpen, zelfs als niet alles in woorden is uit te drukken. Mensen zeggen over mij dat ik een betrokken en warme verloskundige ben, met een vleugje nuchtere humor. Tijdens je zwangerschap zal ik met aandacht naar je luisteren, je voorzien van de benodigde informatie en tijdens (maar natuurlijk ook na) de bevalling zal ik er zijn als jouw steun en toeverlaat. Misschien overwegen jullie wel een prachtige badbevalling? Laten we samen een mooie tijd tegemoet gaan. Tot snel!

Foto van Anna Verloskundige PuurBegin

Anna

Verloskundige

“Hallo lieve vrouwen en partners.
Mijn naam is Anna. Ik mag mijzelf nu een aantal jaren verloskundige noemen en ben twee jaren werkzaam geweest in Zwitserland, waar ik mij mocht inzetten als verloskundige waarbij ik regelmatig 2 tot 3 bevallingen per dag deed. Ik ben een gezellig, eerlijke en sympathische verloskundige met een liefde voor het vak.

Elke zwangerschap is voor mij uniek en bijzonder en ik vind het daarom ook belangrijk om een luisterend oor te bieden en de nodige zorg en informatie te geven die aansluit bij de vragen en de wensen van jullie. Ik begeleid en ondersteun jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed op een manier die echt bij jullie past. Ik verheug me erop om jullie te leren kennen, tot snel!”

Foto van Nomy Verloskundige Verloskundigen PuurBegin

Nomy

Verloskundige

“Lieve zwangeren en partners, mijn naam is Nomy en met veel plezier mag ik binnenkort het team komen versterken van Verloskundigen Dronten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in! Wat jullie van mij als verloskundige kunnen verwachten is dat ik een open en eerlijk persoon ben, ik bied graag een luisterend oor en ik sta in voor een passende persoonlijke begeleiding, want geen enkele zwangerschap en bevalling is hetzelfde. Mijn doel is ervoor zorgen dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooie zwangerschap/bevalling en dat jullie met een gerust hart kunnen beginnen aan een nieuwe fase in jullie leven. Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen ontmoeten!”

Foto van Kimberly Verloskundigen PuurBegin

Kimberly

Verloskundige

Lieve ouders, in het heden, de toekomst of misschien in een nog stille wens…

Mijn naam is Kimberly. Een tijdje geleden ruilde ik Zuid-Limburg in om mijn passie te volgen naar Dronten! Ik heb de verloskunde inmiddels al vanuit verschillende invalshoeken ervaren: zo heb ik tijdens mijn eindstage een paar bijzondere maanden in Rwanda gewerkt en ben ik ook aan de slag geweest als kraamverzorgende in Limburg.

Als verloskundige vind ik het enorm belangrijk om altijd aan je zijde te staan, in momenten van pure vreugde, maar ook in momenten waar somberheid de overhand neemt en alles wat daartussenin ligt. Ik hoor vaak dat ik een aangename rust en aanstekelijk enthousiasme uitstraal, en ik hoop ook jullie hiermee te kunnen ondersteunen.

Ik kijk er in ieder geval alvast naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Tot snel!

Foto van Sabrina Verloskundige PuurBegin

Sabrina

Verloskundige

“Lieve zwangeren en partners, mijn naam is Sabrina, 34 jaar en zelf ook moeder. Al 7 jaar mag ik het prachtige vak van verloskundige uitvoeren en ik word hier nog iedere dag blij van. Ik ben geboren in Italië en verhuisd naar Nederland om nóg meer in de thuisomgeving als verloskundige te werken, zodat ik jullie kan bijstaan bij een mooie thuisbevalling of natuurlijk in het geboortehuis voor bijvoorbeeld een badbevalling. In mijn vrije tijd maak ik graag vegetarische pasta en lees of schrijf ik graag. Ik kijk er naar uit jullie te mogen leren kennen!”

Noemi Verloskundige & Echoscopiste Dronten

Noémi

Verloskundige & Echoscopiste

“Graag stel ik mij even voor aan jullie. Mijn naam is Noémi, 27 jaar en inmiddels mag ik mij al 5 jaar verloskundige noemen. Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam als echoscopiste. Het is erg leuk en mooi om echo’s te mogen maken als toevoeging op het vak. 
In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker buiten te zijn, te rommelen in onze pluktuin of te zeilen op het Ketelmeer, waar onze zeilboot ligt. 
Ik kijk ernaar uit om als echoscopiste bij Verloskundigen Dronten te werken. Misschien tot snel!”
Safierra Verloskundige & Echoscopiste Dronten

Safierra

Verloskundige & Echoscopiste

“Hoi allemaal! Ik ben Safierra Noten. Ik werk sinds 2016 als klinisch verloskundige in het ziekenhuis. In 2024 heb ik de specialisatie tot echoscopiste afgerond. Het is magisch om te zien, hoe een kindje zich ontwikkeld. Ik heb een nieuwe passie. Vanaf augustus kun je mij tegenkomen bij de praktijk. Ik kijk erna uit om jullie te ontmoeten. En jullie kindje in beeld te brengen. Tot snel!”

error: Beschermd content.
nl_NLDutch