Samenwerking GOUD echo

Verloskundigenpraktijk PuurBegin Kampen is gevestigd in hetzelfde pand als GOUD echo. Dat betekent dat je alle zorg op één plek hebt. Zowel GOUD echo als wijzelf vinden het namelijk belangrijk dat er korte lijntjes zijn tussen de echoscopiste en de verloskundige. Dat betekent dat je voor het spreekuur op dezelfde plek komt als voor de echo’s, wel zo fijn toch?

Spreekuurlocatie

De praktijk bevindt zich in het pand van GOUD Echo. Het adres is:

Burgemeester Van Tuinenplein 10, 8265TJ Kampen. 

(Naast de N50 bij NS Station Kampen-Zuid (achter de Albert Heijn)

Kleinschalige verloskundigenpraktijk in Kampen

Welkom op mijn website, ik heet je van harte welkom. Ben je op zoek naar een verloskundige in Kampen? En zoek je een praktijk waar tijd en persoonlijke benadering centraal staan? Dan hoop ik je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Eén-op-één begeleiding

Verloskundigenpraktijk PuurBegin is een caseload praktijk. Caseload verloskunde is een speciale benadering van zwangerschapszorg die draait om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. In plaats van veel verschillende zorgverleners te zien tijdens je zwangerschap, werk je samen met één verloskundige die je gedurende je hele zwangerschap, bevalling en nazorg begeleidt. Natuurlijk kan ik een keer verhinderd of ziek zijn, dan zie je hooguit drie verschillende collega’s. Dat betekent dat je dus nooit meer dan 4 gezichten ziet en er bij jouw bevalling altijd een bekende is. Dat is wel zo fijn, toch?

Niet alleen medische controles

Het mooie aan caseload verloskunde is dat ik niet alleen naar je medische behoeften kijk, maar ook naar jou als persoon. Ik luister naar jouw wensen, zorgen en angsten en stem mijn zorg daarop af. Deze persoonlijke aanpak creëert een bijzondere band en vertrouwen tussen jou, je partner en mij.

Geen nummer, ik zie jou echt

Bij mij in de praktijk ben je dus geen nummer; ik zie iedere zwangere en haar partner als uniek. Ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden en hoor graag van jou wat je behoeften zijn. Word de zorg rondom jouw zwangerschap en/of bevalling toch medisch? Dan kom ik na de geboorte van de baby natuurlijk bij je thuis voor de kraamvisites. Wil je alvast meer van mij weten? Klik dan hieronder op: ‘over jouw verloskundige’. 

Verloskundige

Over verloskundigen PuurBegin
Sanne
Sanne
Verloskundige

error: Beschermd content.
nl_NLDutch