Gratis kinderwens gesprek aanvragen

Verloskundige kampen puurbegin-27

Een Emotionele Reis

De keuze om ouders te worden is een van de meest betekenisvolle en prachtige beslissingen die een koppel kan nemen. Toch is de reis van het verlangen naar ouderschap naar een positieve zwangerschapstest vaak een emotionele rollercoaster, vol onzekerheden en vragen. Bij Verloskundigenpraktijk PuurBegin begrijpen we dit volledig en daarom bieden we een speciaal kinderwensspreekuur aan om jullie te ondersteunen tijdens deze opwindende reis. Sommige paren krijgen na de eerste poging al een positieve test, terwijl anderen soms een jaar of zelfs langer wachten. Soms is extra medische zorg zelfs nodig. Het is een tijd van hoop, verwachtingen, maar ook onzekerheden en soms teleurstellingen en dat is volkomen normaal. Het belangrijkste is dat je niet alleen door deze periode gaat.

Het Kinderwensspreekuur: Wat houdt het in?

Het kinderwensspreekuur is speciaal ontworpen voor koppels met een kinderwens. Tijdens dit spreekuur brengen we jullie gezondheid in kaart en geven we advies om de kans op een spontane en gezonde zwangerschap te vergroten. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar medische aspecten, maar ook naar leefstijladviezen.

Kinderwensgesprek

Duur van het Gesprek

Een gesprek over jullie kinderwens neemt ongeveer een uur in beslag. Dit geeft ons voldoende tijd om jullie situatie te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en een persoonlijk advies te geven. Een gezonde levensstijl is van cruciaal belang wanneer je zwanger wilt worden. Tijdens het kinderwensgesprek verstrekken we ook levensstijladviezen om ervoor te zorgen dat je zo gezond mogelijk aan je zwangerschap begint. Hierbij valt te denken aan voeding, beweging en het verminderen van stress.

Kosteloos

Hoewel een kinderwensgesprek doorgaans tussen de €60 en €80 kost, bieden wij dit consult volledig kosteloos aan. We vinden het namelijk van groot belang dat iedereen die een kinderwens heeft, toegang heeft tot deskundig advies en begeleiding. Op deze manier vergroten we de kans op een spontane zwangerschap en zorgen we ervoor dat deze zo gezond mogelijk begint.

error: Bescherme content.
nl_NLDutch
× Chat met ons