Verloskundige kampen puurbegin-28

Onze visie

Persoonlijke zorg

Binnen onze verloskundigenpraktijk PuurBegin in Kampen draait alles om een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elke zwangerschap uniek is en dat iedereen specifieke behoeften en wensen heeft. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt om jouw wensen en zorgen met ons te delen. We luisteren aandachtig en passen onze zorg aan jouw specifieke situatie aan. Deze persoonlijke benadering is niet alleen een kernwaarde, maar ook een toewijding aan jou.

Lieve collega verloskundigen

De praktijkhouder werkt ook als verloskundige. Daarnaast zijn er nog drie collega verloskundigen die je allemaal een keer zult ontmoeten, zodat je bij de bevalling nooit een onbekende ziet. Ondanks dat onze praktijk kleinschalig is, hebben wij tijdens een dienst ook een achterwacht van een collega verloskundige voor het geval we een dubbele bevalling hebben. Het is natuurlijk wel zo fijn als jullie zo snel mogelijk geholpen worden en niet hoeven te wachten.

Echo samenwerking

Wij zijn voorstander van korte lijntjes tussen zorgverleners, zodat informatie zo duidelijk mogelijk wordt gecommuniceerd en overleg laagdrempelig mogelijk is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor jullie echo’s een hele fijne samenwerking aan te gaan met GOUD echo. Dit heeft voor jullie ook een voordeel: zowel de echo’s als het spreekuur zijn op dezelfde locatie.

Nuchterheid en humor

Een zwangerschap en bevalling zijn belangrijke gebeurtenissen, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor nuchterheid en humor. We geloven dat een lach een krachtig medicijn kan zijn en dat nuchterheid helpt om zaken in perspectief te plaatsen. Deze balans tussen professionaliteit en menselijkheid is een cruciaal onderdeel van onze persoonlijke benadering.

Jouw beslissingen doen ertoe

We vinden het essentieel dat je goed geïnformeerd bent, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. Het is onze missie om je te voorzien van alle benodigde informatie, zodat jij autonoom beslissingen kunt nemen over je zwangerschap, geboorteplan, bevalling en kraamperiode. Of het nu gaat om voedingsadvies, pijnbestrijdingsmogelijkheden of de keuze van de bevallingslocatie, wij staan klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om de beste beslissingen te nemen voor jou en je partner.

Veiligheid voor alles

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Als verloskundige heb je de eed van Hippocrates afgelegd, dit is ook zo voor artsen. Dit betekent dat we ons inzetten voor het volgen van de meest recente medische richtlijnen en voor het waarborgen van jouw veiligheid en welzijn gedurende het hele zorgproces.

Altijd bereikbaar

Je mag 24/7 bellen voor overleg of als je je zorgen maakt. Wil je goed nieuws delen? Dat mag natuurlijk ook! Of het nu midden in de nacht is en je je zorgen maakt over krampjes bij je pasgeboren baby of je hebt vragen over je zwangerschap, geen enkele vraag is te gek of onbelangrijk. Elke zwangerschap beschouwen we als een unieke reis naar het ouderschap, vol uitdagingen, vreugde en soms twijfels. Het is een eer om jullie te mogen begeleiden en onderdeel te mogen zijn van zoiets bijzonders in het leven. 

error: Beschermd content.
nl_NLDutch