Verloskundigen PuurBegin in Kampen

verloskundige Lieke

Nieuwe collega verloskundige Lieke!

Lieve aanstaande mama’s en partners, vandaag hebben we leuk nieuws om te delen!  Onze verloskundigenpraktijk wordt binnenkort versterkt door een nieuwe enthousiaste collega verloskundige: Lieke. Lieke komt uit Deventer en kijkt er naar uit om in onze kleinschalige verloskundigenpraktijk te komen werken en jullie allemaal te mogen ontmoeten. 

Lieke is iemand die zich met hart en ziel inzet voor de begeleiding van zwangere vrouwen en hun partners tijdens deze unieke periode in hun leven. Ze is ongelooflijk trots om deel uit te mogen maken van ons zorgzame team. Verloskundige Lieke wil ervoor zorgen dat elke zwangerschap en bevalling verloopt zoals jij dat graag zou willen en ze denkt dan ook graag met jullie mee. Als verloskundige heeft Lieke veiligheid hoog in het vaandel staan en wil ze er alles aan doen om voor jullie een fijne omgeving te creëren tijdens de controles en natuurlijk de bevalling.

Lieke benadrukt het belang van echt luisteren naar de wensen en behoeften van de zwangeren. Ze moedigt iedereen dan ook aan om contact met haar op te nemen voor vragen, zorgen of gewoon voor een goed gesprek. 

We zijn ontzettend blij en voelen ons verrijkt met Lieke als verloskundige in ons team. Haar passie voor het vak, haar inzet voor persoonlijke en op maat gemaakte zorg en haar warme persoonlijkheid maken haar een perfecte aanvulling binnen onze praktijk.

Lieke zal vanaf de zomerperiode meerdere dagen aan het werk gaan in de praktijk maar wordt in de komende twee maanden alvast ingewerkt in de regio. Daarom kun je Lieke al tegenkomen met verloskundige Sanne of Jasmijn, omdat zij samen met Lieke werken.

Voor iedereen die meer wil weten over Lieke of een vraag heeft, schroom niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om jullie te ondersteunen en te begeleiden. En houd ook zeker onze social media kanalen in de gaten! We zullen regelmatig updates plaatsen wanneer Lieke op pad is voor de dienst of aanwezig is bij het spreekuur. Zo blijven jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen in onze verloskundigenpraktijk en kunnen jullie alvast een beetje kennismaken met onze lieve nieuwe collega.

We kijken uit naar de vele mooie momenten die we samen met Lieke en jullie mogen beleven. Welkom, Lieke!

Liefs,

Verloskundigen PuurBegin
Adres: Burgemeester Van Tuinenplein 10, 8265TJ Kampen
Telefoon: 06 42 61 01 99

error: Beschermd content.
nl_NLDutch